Ako opraviť iPhone 4S, keď sa hovorí, že je pripojený k iTunes

V prípade, že je váš iPhone uviaznutý na obrazovke s nápisom „Pripojiť k iTunes“, musíte telefón pripojiť k iTunes v počítači a obnoviť továrenské nastavenia. Tento proces vymaže všetky údaje na vašom iPhone, ale môžete ich obnoviť z nedávnej zálohy iTunes alebo iCloud, akonáhle je obnovenie z výroby dokončené. Týmto spôsobom sa obnovia všetky kontakty vašej spoločnosti a klientov, ako aj váš e-mail a všetky súbory, ktoré ste uložili do telefónu.

1

Stiahnite a nainštalujte si do počítača najnovšiu verziu iTunes, ak ju ešte nemáte nainštalovanú alebo aktualizovanú.

2

Spustite iTunes a pripojte svoj iPhone k počítaču pomocou kábla USB.

3

V zobrazenom výstražnom okne kliknite na tlačidlo „OK“, ktoré vás informuje, že iTunes detekovali iPhone v režime obnovenia.

4

Kliknite na názov vášho iPhone v iTunes. Vyberte kartu Súhrn a kliknite na možnosť „Obnoviť iPhone“.

5

Kliknite na „Obnoviť“ v okne s upozornením, ktoré vás upozorní, že obnovenie vášho iPhone vymaže všetky vaše dáta. Po procese obnovenia budete môcť obnoviť svoje údaje z jednej z posledných záloh. Tento proces môže chvíľu trvať, hlavne preto, že softvér pre iPhone je veľký a musí sa stiahnuť zo serverov spoločnosti Apple. To môže trvať hodinu alebo viac v závislosti od rýchlosti vášho internetového pripojenia, ale indikátor priebehu vám na počkanie poskytne indikáciu stavu.

6

Na konci procesu obnovenia kliknite na tlačidlo „OK“ v okne s upozornením.

7

Vyberte záložný súbor v rozbaľovacom zozname „Obnoviť z tejto zálohy“ a kliknutím na tlačidlo „Pokračovať“ obnovte svoje údaje do telefónu zo zálohy iTunes. Môžete tiež voliť možnosť obnovenia zo zálohy iCloud priamo z vášho iPhone.